Gıda İşleme Bölümü 2.Sınıf öğrencileri,Dr.Öğr.Üyesi Ümran CANSU ve Dr.Öğr.Üyesi İrfan ÖZTÜRK eşliğinde 03.11.2022 tarihinde Asmin Süt'e teknik gezi düzenlemiş, firmanın üretim müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Mehmet Nesih ERMAN öğrencilere süt sektörü hakkında bilgi aktararak üretim sürecini anlatmıştır.

Image
Image
Image


 

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI

DERS PROGRAMLARI

Avrupa'daki Üniversite Eğitim Ücretleri
 

AKADEMİK TAKVİM

KÜTÜPHANE

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS)

HARUZEM

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

MEZUN PORTALI

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

(Öneri, İstek, Şikayet, Bilgi Talebi)

http://kys.harran.edu.tr/

YETENEK KAPISI